ROCK OP T GRAS

ROCK OP T GRAS

Rock op 't Gras - 6,7 en 8 juli 2018 - Schutterspark Brunssum

Cruisers Campout

für Deutsche Sprache

ROCK OP T GRAS WHEELS, BEER & BANDS

CRUISERS CAMPOUT EN HOT ROD & US CUSTOM CAR SHOW

Op 5, 6 en  7 juli 2019 vindt de vijfde editie plaats van het Campout Weekend tijdens Rock op ’t Gras festival (met op vrijdag, zaterdag en zondag live muziek). Lekker buiten in het Schutterspark. De combinatie met prachtige US cars, Hot Rods, oldtimers en andere exotische voertuigen is jaarlijks een groot succes gebleken met veel plezier voor jong en oud. Reden genoeg voor ons om ook dit jaar weer alle zeilen bij zetten en er samen weer een prachtig evenement van te maken.

Deze vijfde editie wordt gehouden van 5 t/m 7 Juli 2019. Ook dit jaar organiseren we op vrijdagavond een rockabilly night vanaf 19 uur met live muziek speciaal voor de ‘Cruisers’, dat betekent een fantastische avond met veel Rock ’n Roll en Rockabilly. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli steeds vanaf 13 uur, zullen weer veel top live bands het podium betreden. Een gevarieerd programma ‘Rock ’n Roll & Pop meets Rock’ met top tributes, heerlijke coverbands maar ook originals! Verder zijn er het hele weekend ook voor bezoekers natuurlijk tal van bijzondere voertuigen te bewonderen in het Schutterspark (Heidestraat 20, 6443VZ te Brunssum NL) tijdens het Camp Out Weekend (Kampeerders zijn al welkom vanaf vrijdag 6 juli, 16 uur.) Juist de combinatie van spraakmakende voertuigen, de gezellige goede sfeer, een Kids Corner, Festival markt, food plein en een gevarieerd programma met live muziek, maakt het Rock op ’t Gras CampOut Weekend een uniek evenement. Zorg dat je er bij bent tijdens dit super gezellige, relaxed Camp Out Weekend met mede cruisers en heel veel live muziek!

Cruisers CampOut & ‘Show your ride’ Car show

Alleen met doelgroepvoertuigen: Hot Rod, US custom car, Classic car van voor 1988 of Custom bike

Wil je met je Hot Rod, US custom car, Classic car van voor 1988 of Custom bike naar Rock op ’t Gras komen en deelnemen aan de CampOut, dan kun je ‘jouw Ride’ parkeren op je eigen kampeerplek op het Campingterrein (de grote grasweiden achter op het terrein). Ook als je met een Hot Rod of US custom car overdag op het showterrein (zie hieronder) wilt staan bestaat natuurlijk de mogelijkheid om daarnaast deel te nemen aan de CampOut en ‘s-nachts je voertuig naast je tent, caravan of camper op jouw kampeerplek te parkeren!

Belangrijke info voor kampeerders: toilet gebruik is het hele weekend inclusief, er zijn geen douches maar wel wastafels. Er is geen stroom op de kampeerplek beschikbaar. Gebruik van een eigen kleine aggregaat is toegestaan tussen 7 uur ‘s-morgens en 24 uur ‘s-avonds. Er zijn verschillende ontbijtmogelijkheden op het terrein (Veteranen Brunssum verzorgd een ontbijtservice met belegde broodjes avond van tevoren te bestellen en vanaf 10 uur is brasserie Schuttershuske geopend in het Schutterspark voor een uitgebreid luxe ontbijt). Je kampeerplek dient bij vertrek weer schoon te worden achtergelaten.

LET OP TICKETS VOOR DE CAMPOUT ZIJN ALLEEN VOORAF ONLINE TE BESTELLEN!
Als je wilt deelnemen aan de CampOut en dus wilt blijven kamperen, zorg dan dat je vooraf online een CRUISERS CAMPOUT ticket besteld (Festival weekend + Campout ticket + parkeren op het terrein voor doelgroep voertuigen) voor €20. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht er niet te lang mee! bestellen doe je hier:

DIRECT TICKETS BESTELLEN

Nieuw in 2019!
Hot Rod, US Custom Car & <’70 classics show

Aparte show area voor Hot Rod, US custom cars en <’70 classic cars!

Voor het eerst dit jaar wordt op het Festivalterrein zelf ruimte gereserveerd voor de ‘Hot Rod & US Custom’ Car show. Deelname aan deze car show is enkel mogelijk met Hot Rods en US custom cars en in showroomstaat verkerende oldtimers van voor 1970! Wil je meer informatie over deelname aan deze ‘Show your Hot Rod or Us custom ride’, wil je met jouw club deelnemen of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met onze ‘Hot Rod Ambassador’ Gijs Bax (zelf Hot Rod’der, muzikant en mede-eigenaar van B&B auto’s in Veen).

Wil je jouw wheels hier laten zien aan de bezoekers? Te gek! Je bent van harte welkom op vrijdag, zaterdag, zondag of het hele weekend. Meld je aan via een e-mail aan: info@wonna.nl met je contactgegevens en een foto van je auto of stuur ons een berichtje via het contactformulier. Wij nemen dan contact met je op voor alle mogelijkheden.

Let op voor de car show beslist in geval van twijfel de organisatie of jouw ride aan de criteria voldoet!

 

Vanwege de activiteiten, het programma en de veiligheid kun je met uitzondering van onverhoopte noodgevallen, alleen tussen onderstaande tijden met je doelgroepvoertuig het terrein op en af:

  • Vrijdag 5 juli: binnenkomst tussen 16:00 en 19:00 uur / vertrek tussen 22:00 en 01:00 uur
  • Zaterdag 6 juli: tussen 10:00 en 13:00 uur / vertrek na 22:00 uur en 01:00 uur
  • Zondag 7 juli: tussen 10:00 en 13:00 uur / vertrek na 17:00 uur

Op het terrein rijden we stapvoets! Wil je eerder weg of later komen? Parkeer dan op één van de parkeerterreinen buiten de poort.

DIRECT TICKETS & T-SHIRTS BESTELLEN

 

Sponsor of deelnemen met een verkoopkraam aan de festivalmarkt?
Bekijk hier de mogelijkheden die er zijn om te participeren, steunen, verkopen etc…!

Festival map
Download hier de festival map (2019 binnenkort online) en kijk wat er allemaal te beleven valt tijdens het Rock op ’t Gras & Campout weekend

 

 

Aan de achteringang worden geen tickets verkocht en alleen bands, us-classic cars pre 1968 en hot rods (de show-cars) binnen gelaten tijdens de openingstijden van het festival.

Alle campinggasten met oldtimers mogen links van het pad (achteringang) de auto bij hun tent/caravan plaatsen, indien in het bezit van een combi-ticket. Wil je tussendoor het terrein af, zorg dan dat je auto op de grote parkeerplaats aan de Heidestraat staat.

Geen oldtimer? Auto parkeren op de parkeerplaats!

De us-classic cars pre 1968 en hot rods mogen aan de rechterkant van het pad hun auto showen, hier mogen echter geen tenten, caravans en/of campers bij geplaatst worden.

 

Let op! Aan de kassa worden geen kampeerplaatsen (combitickets) verkocht.

Heb je een weekendticket met camping plaats dan zijn de toiletten gratis. Douche en stroom is niet aanwezig. Heb je zelf een aggregaat is deze toegestaan tussen 8 uur en 00.00 uur.

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie & Crew

Wonna.nl

 

Check onze partners &

SPONSORS

 

Met dank aan de betreffende beheerders, organisaties en bedrijven,
vind je Rock op t Gras online onder meer op de volgende pagina’s, agenda’s en websites:

Wonna.nl | Artistguide.nl | Facebook.nl | Festivalinfo.nl | Uitzinnig.nl | PopladderLimburg.nl
Uitinsittardgeleen.nl | LivePodium.nl | Eventbu | Wat Waar Nu | Representin | Eropuit in Limburg
Tractorfan | AM Klassiek | Netherlands Events | Drimble | Schutterspark agenda | Oldtimer web