ROCK OP T GRAS

ROCK OP T GRAS

Rock op 't Gras - 6,7 en 8 juli 2018 - Schutterspark Brunssum

Cruisers Campout

SHOW YOU RIDE!

TIJDENS DE CRUISERS CAMPOUT

Op 5, 6 en  7 juli 2019 vindt de vijfde editie plaats van het Campout Weekend tijdens Rock op ’t Gras festival (met op vrijdag, zaterdag en zondag live muziek). Lekker buiten in het Schutterspark. De combinatie met prachtige US cars, Hot Rods, oldtimers en andere exotische voertuigen is jaarlijks een groot succes gebleken met veel plezier voor jong en oud. Reden genoeg voor ons om ook dit jaar weer alle zeilen bij zetten en er samen weer een prachtig evenement van te maken.

Deze vijfde editie wordt gehouden van 5 t/m 7 Juli 2019. Ook dit jaar organiseren we op vrijdagavond een rockabilly night vanaf 19 uur met live muziek speciaal voor de ‘Cruisers’, dat betekent een fantastische avond met veel Rock ‘n Roll en Rockabilly. Op zaterdag 6 en zondag 7 juli steeds vanaf 13 uur, zullen weer veel top live bands het podium betreden. Een gevarieerd programma ‘Rock ‘n Roll & Pop meets Rock’ met top tributes, heerlijke coverbands maar ook originals! Verder zijn er het hele weekend ook voor bezoekers natuurlijk tal van bijzondere voertuigen te bewonderen in het Schutterspark (Heidestraat 20, 6443VZ te Brunssum NL) tijdens het Camp Out Weekend (Kampeerders zijn al welkom vanaf vrijdag 6 juli, 16 uur.) Juist de combinatie van spraakmakende voertuigen, de gezellige goede sfeer, een Kids Corner, Festival markt, food plein en een gevarieerd programma met live muziek, maakt het Rock op ‘t Gras CampOut Weekend een uniek evenement. Zorg dat je er bij bent tijdens dit super gezellige, relaxed Camp Out Weekend met mede cruisers en heel veel live muziek!

Cruisers CampOut & ‘Show your ride’ Car show

Alleen doelgroepvoertuigen: Hot Rod, US custom car, Classic car van voor 1988 of Custom bike

Wil je met je Hot Rod, US custom car, Classic car van voor 1988 of Custom bike naar Rock op ‘t Gras komen en deelnemen aan de CampOut, dan kun je ‘jouw Ride’ parkeren op je eigen kampeerplek op het Campingterrein (de grote grasweiden achter op het terrein). Ook als je met een Hot Rod of US custom car overdag op het showterrein (zie hieronder) wilt staan bestaat natuurlijk de mogelijkheid om daarnaast deel te nemen aan de CampOut en ‘s-nachts je voertuig naast je tent, caravan of camper op jouw kampeerplek te parkeren!

Belangrijke info voor kampeerders: toilet gebruik is het hele weekend inclusief, er zijn geen douches maar wel wastafels. Er is geen stroom op de kampeerplek beschikbaar. Gebruik van een eigen kleine aggregaat is toegestaan tussen 7 uur ‘s-morgens en 24 uur ‘s-avonds. Er zijn verschillende ontbijtmogelijkheden op het terrein (Veteranen Brunssum verzorgd een ontbijtservice met belegde broodjes avond van tevoren te bestellen en vanaf 10 uur is brasserie Schuttershuske geopend in het Schutterspark voor een uitgebreid luxe ontbijt). Je kampeerplek dient bij vertrek weer schoon te worden achtergelaten.

LET OP TICKETS VOOR DE CAMPOUT ZIJN ALLEEN VOORAF ONLINE TE BESTELLEN!
Als je wilt deelnemen aan de CampOut en dus wilt blijven kamperen, zorg dan dat je vooraf online een CRUISERS CAMPOUT ticket besteld (Festival weekend + Campout ticket + parkeren op het terrein voor doelgroep voertuigen) voor €20. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht er niet te lang mee! bestellen doe je hier:

DIRECT TICKETS BESTELLEN

Check onze partners &

SPONSORS

 

Met dank aan de betreffende beheerders, organisaties en bedrijven,
vind je Rock op t Gras online onder meer op de volgende pagina’s, agenda’s en websites:

Wonna.nl | Artistguide.nl | Facebook.nl | Festivalinfo.nl | Uitzinnig.nl | PopladderLimburg.nl
Uitinsittardgeleen.nl | LivePodium.nl | Eventbu | Wat Waar Nu | Representin | Eropuit in Limburg
Tractorfan | AM Klassiek | Netherlands Events | Drimble | Schutterspark agenda | Oldtimer web